Betaalmethoden

Veilig en gemakkelijk betalen bij 4youwebshops.nl

In de webwinkel heeft u de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden.

Het logo van betaalsite IDEAL.
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Dit is het logo van PayPal
Met een PayPal account kunt u direct betalen voor al uw aankopen zonder dat u persoonlijke informatie over het internet hoeft te sturen. PayPal is dus een hele makkelijke en veilige betaalmethode. Om te kunnen betalen met PayPal, moet u zich eenmalig registreren. Dit kunt u het beste doen vóórdat u een aankoop doet. Door u te registreren maakt u uw eigen Paypal betaalrekening aan. Op de PayPal website kunt u heel eenvoudig het tegoed online aanvullen. Het geld is direct beschikbaar voor betalingen of aankopen.

VISA logo

U kunt ook met uw creditkaart betalen. VISA is de grootste creditcard aanbieder van de wereld. U kunt met uw VISA kaart online aankopen doen en dan achteraf betalen. Het bedrag wordt dus niet direct van uw rekening afgeschreven. Er zijn wereldwijd meer dan 1,3 miljard kaarthouders. U kunt dus overal ter wereld betalen met uw VISA kaart. U hoeft alleen maar uw kaartnummer, CVC nummer en de vervaldatum in te voeren. De CVC nummer kunt u vinden op de achterkant van uw kaart. VISA creditkaart is een veilige en betrouwbare manier om te betalen.

Bankoverschrijving
Indien u niet over internetbankieren, IDEAL of PayPal beschikt, dan kunt u kiezen om het bedrag zelf over te maken via uw eigen bank.  Vermeld dan wel uw ordernummer! Ordernummer kwijt, dan kunt u deze terugvinden als u bent ingelogd, bij ‘recente orders’. Uw bestelling wordt direct verzonden, zodra u het geld heeft overgemaakt. Bankgegevens staan bij ‘contact’ vermeld. Indien de betaling niet binnen 7 dagen is ontvangen, wordt de order zonder tegen bericht geannuleerd.

Op rekening

Betalen op rekening is bij ons geen probleem voor klanten die regelmatig bij ons bestellen en dit op factuurbasis doen. Neem hierover contact op info@4youwebshops.nl. Uw order wordt direct na bestelling verzonden en vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen.