Borduren & Bedrukken.

Horecakleding

Horecakleding moet kwaliteit en stijl uitstralen. Onze ervaring en kennis zorgen ervoor dat wij die uitstraling kunnen verzorgen. Hieronder valt ook de bedrijfsidentiteit uitgevoerd door uw logo te borduren of te bedrukken.
Het doel is het leveren van bedrijfskleding waarvan het effect, d.m.v. de juiste uitstraling en branding, zichtbaar is in de omzet. Het is ook van belang dat de bedijfskleding een goede uitstraling heeft, goed past, maar ook duurzaam is. Bedrijfskleding zoals onder andere; koksbuizen, schorten, sloven etc.

Borduren

Borduren Een borduring geeft een herkenbare, uniforme uitstraling en is een duurzame oplossing voor uw logo op de bedrijfskleding.

Voordelen:

 • herkenbaar;
 • zeer duurzaam;
 • exclusieve uitstraling;
 • minder geschikt voor dunne stoffen (de borduring trekt);
 • details of zeer kleine letters zijn moeilijk te borduren.

Aanleveren:

Als u besluit uw gehele logo te laten borduren dan verzoeken wij u, uw logo in een duidelijk JPG bestand aan te leveren. Als u besluit alleen tekst te laten borduren op uw kleding dan verzoeken wij u deze tekst door te geven alsmede het lettertype en kleurcode(s) waarin u dit wenst.

Borduurkaart:

Van het door u toegestuurde bestand maken wij een borduurkaart van uw logo. Een borduurkaart wordt éénmalig gemaakt en deze bewaren wij voor u voor nabestellingen.

De kosten hiervan zijn eveneens éénmalig.

Prijs:

De prijs van een borduring van uw logo of naam hangt af van het aantal steken, het aantal kleuren, en de complexiteit van het ontwerp. Voor een vrijblijvende offerte kunt u uw ontwerp onder vermelding van uw bedrijfsnaam/naam aan ons e-mailen op info@4youwebshops.nl. Vermeld dan in de begeleidende e-mail ook de kleurcode(s) waarin u het logo op de kleding geborduurd wenst te hebben.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Bedrukken

Een alternatief voor borduren is bedrukken van de bedrijfskleding. Wij maken gebruik van transferdruk. De tranfers worden aangebracht onder hitte en druk op de horecakleding. De transfers kunnen op 60 graden gewassen worden. Tevens hebben wij ook transfers die tot 95 graden wasbaar zijn. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Voordelen:

 • zeer kleine details zijn goed te bedrukken;
 • transfers kunnen wij op voorraad te leggen, voor een snelle nalevering;
 • goedkoper dan borduren;

Nadelen:

 • wasbaar tot 60 graden (of tegen meerprijs 95 graden);
 • een transfer mag niet in aanraking komen met grote hitte zoals een strijkijzer;
 • minder duurzaam.

Wat moet u aanleveren:

Als u besluit uw gehele logo te laten bedrukken dan verzoeken wij u, uw logo aan te leveren in een vector-bestand ( EPS, AI (Abode Illustrator) of CD (Correl Draw) bestand) inclusief de PMS-kleurnummers van uw logo. Let op: Uw drukker heeft dit vector-bestand vaak tot zijn beschikking.

Prijs:

De prijzen voor bedrukken hangen sterk af van de aantallen. Wij maken hiervoor graag een speciale offerte.