bedrijfskleding

Over Horecakleding4you

4youwebshops.nl heeft al sinds 2005 een webshop met kleding voor de horeca en is altijd op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit en service voor nu en in de toekomst te verbeteren. Om u online nog  beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij onlangs deze nieuwe professionele webshop onder de bekende naam Horecakleding4you.nl aangepast.

Bent u voor uw horeca-onderneming, restaurant, cateringbedrijf, school of voor evenementen op zoek naar horecakleding, dan is Horecakleding4you.nl de specialist.

Goede bedrijfskleding is nodig. Niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw personeel, maar ook belangrijk voor de hygiëne. Naast de traditionele horecakleding, is er nu meer aandacht voor modieuze horecakleding. Wij werken nauw samen met o.a. een toonaangevende leverancier Chaud Devant. Zij hebben onlangs nieuwe collecties geïntroduceerd: NordicBujutsu en FX collectie  waarbij ook de inbreng van top chef-kok  Nick Bril heeft bijgedragen aan het ontwerpen van deze nieuwe collecties. Soms wilt u net dat beetje extra, wat u niet kunt vinden in de traditionele collecties, wij kunnen u dit bieden.

Onze kokskleding en horecakleding zijn modieus van design en vervaardigd van duurzame materialen. Topkwaliteit en representatiever met uw bedrijfslogo. De beleving die men heeft bij een merk bepaalt uiteindelijk de waarde ervan. Ongeacht welk doel u nastreeft met de implementatie van nieuwe bedrijfskleding. Horecakleding4you kan het verschil maken.

De collectie bevat naast koksbuizen en koksbroeken ook trendy sloven & schorten voor de bediening. Wij gaan eventueel graag met u in gesprek om de specifieke wensen te vertalen naar een functioneel en herkenbaar kledingpakket. Denk hierbij aan “special made” bedrijfskleding, continuïteit van leveringen  of het borduren en bedrukken van de kleding.
Horecakleding4you betekent flexibiliteit, betrouwbaarheid, service en kwaliteit en vooral u als klant staat centraal. Wilt u meer informatie bel gerust 4youwebshops.nl 06-83677733.

Horecakleding4you.nl is Official Supplier van Chaud Devant en tevens Official Supplier van  Chaud Devant GT1 Pro Magister veiligheidsschoenen.