Herroepen

Wanneer een artikel of artikelen niet voldoen aan uw verwachtingen, kunt u gebruik maken van het wettelijke herroepingsrecht. De herroepingstermijn bedraagt 14 dagen. Alvorens u het artikel of artikelen retourneert, dient u altijd schriftelijk melding te maken. Gebruik hiervoor het “Formulier voor Herroeping”. Schriftelijke melding per email versturen naar info@4youwebshops.nl.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om e.e.a. af te handelen. Artikelen dienen te worden geretourneerd in de originele, onbeschadigde verpakking en te worden voorzien van een kopie van uw “Formulier voor Herroeping”. Zodra wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen, maken wij de creditering van uw aankoop bedrag (inclusief verzendkosten van de aankoop) in orde. Ten hoogste de verzendkosten voor het retoursturen komen voor rekening van de klant. U kunt uw bestelling terugsturen via een pakketdienst naar uw keuze.

Indien u een verkeerd geleverd of beschadigd product heeft ontvangen, laat dit ons dan zo snel mogelijk weten per email. Wij zullen er alles aan doen om u een goede oplossing te komen.

Voor de goede orde.
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat 4youwebshops.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Acceptatie retourgoederen.
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het artikel onbeschadigd is, alle labels er nog aan zitten en het product niet gedragen en/of gewassen is. Wij houden het recht voor om het retour te nemen van het artikelen of de artikelen te weigeren, als niet aan onze eisen is voldaan.